Kupcima nudimo veliki izbor telećeg, junećeg i goveđeg mesa. Po narudžbi nudimo i pileće meso te jagnjetinu. Naše proizvode isporučujemo kao svježe, rashlađeno ili zamrznuto, komadno ili kao komercijalno pakovanje u kontrolisanoj atmosferi (MAP pakovanje) namijenjeno za markete i mesnice.

Također, nudimo proizvode za procesnu industriju, proizvedene od bijelog i crvenog mesa, a dolaze iz kategorija sa kojima radimo. Naši dobavljači su lideri u proizvodnji navedenih kategorija i kao takvi garantuju kvalitetno i sigurno meso, uz poštivanje svih normi HACCP sistema, HALAL i IFS standarda i drugih važećih EU zahtjeva u segmentu hrane. 

Teletina, junetina, govedina i jagnjetina

Prema zahtjevima naših kupaca u mogućnosti smo isporučiti svježe, rashlađeno ili zamrznuto teleće, juneće, goveđe i jagnjeće meso. Isto pakujemo prema zahtjevu kupca. Kod nas možete poručiti komadno meso - prednjaci i polovice ili obrađene dijelove kao što su: biftek, ramstek, kugla, mišić, sve dijelove buta itd. 

Procesna industrija

Također smo u prilici da ponudimo proizvode za procesnu industriju: pileći MDM, pileći file i kožice, juneći/goveđi trimmings, juneći loj, obrazi, srce te meso goveđih glava. 
 

Piletina

Iz asortimana piletine nudimo: file, batak, batak sa karabatkom, iskošeni batak sa karabatkom, pileću jetricu sa srcem te pileći želudac.  Svi proizvodi su pakovani u kartonskim kutijama 12/1.
 
BosnianEnglishGerman