Premium Quality

Brzo, sigurno i provjereno

Meso koje distribuiramo putem naše kompanije porijeklom je od provjerenih proizvođača koji uspješno posluju nekoliko decenija. Naši dobavljači su u ovom biznisu lideri i kao takvi garantuju kvalitetno i sigurno meso, uz poštivanje svih normi HACCP sistema, HALAL i IFS standarda i drugih važećih EU zahtjeva u segmentu hrane. Pregled naših pošiljki nakon prispjeća vrši ovlaštena veterinarska inspekcija ZE-DO kantona. Veterinarsko-zdravstveni nadzor u objektu vrši ovlaštena veterinarska stanica.

Kompanija EURO MEAT d.o.o. je certificirana i posluje u skladu sa HACCP sistemom te HALAL, IFS i ISO 9001:2015 standardom. Politiku odbrane hrane te politiku kvalitete i bezbijednosti hrane možete pogledati OVDJE. Naši uposlenici su iskusni i visoko osposobljeni za rad a njihove obaveze i odgovornosti su jasno propisane tehnološkim dokumentima u ovisnosti od vrste ulazne sirovine/proizvoda. Naše rashladne komore imaju temperaturni raspon od +4°C do – 35°C.

Svaku našu isporuku kupcu prate i odgovarajući dokumenti kao što su: VS obrazac, otpremnica, faktura te potvrda o dezinfekciji.

Proizvodi se utovaraju na utovarnoj rampi koja omogućava održavanje hladnog lanca. Otprema proizvoda na tržište vrši se vlastitim  specijaliziranim vozilima na -18°C ili +4 °C, u ovisnosti da li je u pitanju zamrznuto ili svježe, rashlađeno meso. 

BosnianEnglishGerman